100%-ban természetes összetevők

A női egészség titka

A női egészség titka

Mitől függ vajon a női egészség? Mit tehetünk, hogy nőként minden nap kiegyensúlyozottak legyünk és helyt tudjunk állni különböző területeken is?

Nőként számos helyzetben, feladatkörben kell bizonyítanunk, dolgoznunk,
így kiemelt fontosságú egészségünk megőrzése, fizikai és szellemi szinten is.
A női egészség fogalma egy igen összetett dolog, hiszen mind fizikai,
mind pedig lelki egészségünket több tényező határozza meg.

A nőkre nehezedő nyomás egyik fő alkotó eleme a menstruáció és a vele járó kellemetlen tünetek.

Mik is ezek a tünetek? Te is tapasztalod őket?

 • menstruációs zavarok
 • rendszertelen, fájdalmas, görcsös, vagy darabos vérzés
 • gyengeség, kimerültség, erőtlenség
 • memória zavarok, alvás zavarok
 • hangulatingadozások, ingerlékenység
 • szorongás, depresszió
 • hőhullámok, kellemetlen izzadás

És ez sajnos csak a jéghegy csúcsa. Számos más – a menstruációval járókon kívüli – kellemetlen tünet van jelen a hölgyek életében, melyek nem csak a mindennapokat teszik nehezebbé.

 • visszatérő nőgyógyászati fertőzések, gyulladások
 • csökkent nemi vágy
 • nőgyógyászati ciszták (mellben, méh, vagy petefészek területén)
 • pattanások, szőrösödés, hajhullás
 • meddőség

Ha az eddig felsorolt tünetek közül bármelyik igaz Rád, akkor feltétlen olvass tovább!

Eleged van már abból, hogy nőként időről-időre mindenféle kellemetlen problémával szembesülsz?

Szeretnél végre igazán egészségesen és gondtalanul élni?

Akkor az m-vit Női egyensúly vitaminja pont neked való!

Ez az ajurvédikus készítmény, ha hiszed, ha nem, tartalmazza a női egészség két titkát is.

Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy két olyan összetevőt tartalmaz, amelyet az ősi indiai orvoslás, az Ajurvéda alkalmaz évezredek óta. Mivel ez a két fontos gyógynövény évezredek óta hozzájárul a női egészség megőrzéséhez, illetve helyreállításához, ez a garancia hatékony működésükre.

 

Ezért választotta az m-Vit ezt a két értékes gyógynövényt a női egyensúly kapszula alapjául, melyben 50-50%-ban találhatók meg.

 

A női egészség titka: Shatawari

Ezt az ősi indiai gyógynövényt évezredekkel ezelőtt fedezték fel a nők számára. Komplex hatásával azóta is hatékonyan támogatja a női nemet minden életkorban. Nem véletlen, hogy az indiai nők által legismertebb és leggyakrabban használt gyógynövény.

Legyen szó menstruációs problémákról vagy változókori tünetekről, a shatawari segít visszaállítani a női test egyensúlyát és így okafogyottá válnak a korábbi kellemetlen tünetek.

Mindezeken felül a shatawari jó hatással van a várandósok és a szoptatós édesanyák egészségére is.

Hogyan lehetséges mindez?

A shatawari egy olyan gyógynövény, amely fitoösztrogén tartalmának köszönhetően természetes ösztrogénforrás. Ebből kifolyólag hatékonyan támogatja a női hormonális rendszer egyensúlyát.A shatawari alkalmazásával a mesterséges hormonok bevitelének szükségessége is elkerülhető, melyek számos kellemetlen mellékhatással bírnak.

A shatawari ezen tulajdonsága azoknak kedvez, akik alacsony természetes ösztrogénszinttel rendelkeznek méheltávolítás, a petefészek eltávolítása vagy a változó kor beköszönte miatt.

Mindezeknek köszönhetően csökkenti a menopauza során fellépő hőhullámokat, az éjszakai izzadást, ingerlékenységet és még a nemi szervi szárazságot is.

A shatawari fiatalító hatása is ismert, természetes ránctalanító hatása révén. Ráadásul vértisztító hatással is rendelkezik. Rendkívüli módon táplálja és tisztítja a vért. Így támogatja a normál hormonfelhasználást és tartja fenn az egészséges vérhormon szintet.

Ez a nagyszerű gyógynövény a női termékenységet is támogatja, hiszen táplálja a méhet és a petesejteket, így készítve fel őket a várandósságra. A fogantatás után is kifejti tápláló hatását, így csökkenti a hányingert és még a koraszülés kockázatát is. Támogatja a kismamákat a szülés után is, hiszen megnyújtja a szoptatás idejét a tejkiválasztás és a tejtermelés fokozása által.

Az egyik legelterjedtebb és legsűrűbben jelentkező női problémára is megoldást jelenthet ez a gyógynövény. Ez nem más, mint a sokaknál minden hónapban jelentkező menstruációs problémák, melyek nagymértékben megkeserítik az életet. Itt nem csupán a menstruációs görcsökről van szó, hanem

 • az alvásproblémákról,
 • a hirtelen fellépő, látszólag indokolatlan szorongásról,
 • a szabálytalan vagy túl erős menstruációról

Az által, hogy az alhas minden területét táplálja, a shatawari ellenállóbbá tesz a krónikus nőgyógyászati fertőzésekkel és gyulladásokkal szemben is. Mindezeken felül pedig természetes afrodiziákum, hiszen hozzájárul a kiegyensúlyozott szexualitás visszaállításában.

Mi másra gyakorol még kedvező hatást a shatawari?
 • Férfiaknál növeli a spermák számát és életképességét, így fokozza a férfiak termékenységét is.
 • Jótékony hatással van az emésztőrendszer egészére. Hatására csökkennek a nyálkahártyák gyulladásos problémái.
 • Javítja a légzési problémákat: torokgyulladás és száraz köhögés esetén is hasznos.
 • A vizeletkiválasztásra is jótékony hatást gyakorol.

Hihetetlen csodaszernek tűnhet, mivel ennyi mindenre megoldást nyújt, de mégsem az. A shatawari egyszerűen csak a női működés egyensúlyát támogatja, melynek köszönhetően csökkennek vagy megszűnnek a tünetek, melyek az egyensúlytalan állapotból erednek.

Mindenkinél, így nálad is ott fejti ki a hatását, ahol a legnagyobb szükséged van rá.

A női egészség titka: Shankhpushpi

Ez a gyógynövény is nagy szerepet kap az ősi indiai gyógyászatban. Hatóanyagai az idegrendszer természetes kiegyensúlyozását segítik elő.

Csökkenti a PMS és a változó kor hatására fellépő hangulatingadozásokat, a szorongást és az idegességet.

Ha problémáid vannak az alvással, akkor ezen is segít relaxáló hatásának köszönhetően. Ráadásul az emlékezőtehetségre is jótékony hatással bír. Egyfajta természetes antidepresszánsnak is beillik, mivel csökkenti a lehangoltságot és az indokolatlan szomorúságérzetet is.
Mindezekből láthatod, hogy ez a két összetevő milyen nagyszerűen kiegészíti egymást, ha a PMS vagy a változó kor tünetegyütteseiről van szó. A shatawari kifejezetten a női szervek és a hormonháztartás egyensúlyáért felel, a Shankhpushpi pedig az idegrendszer kiegyensúlyozottságáért.

 

A teljes testi és lelki harmóniáért mindkettőre egyformán szükség van, ezért tartalmazza az m-Vit Női egyensúly kapszulája mindkét gyógynövény kivonatát 50-50%-ban.

Próbáld ki te is ezt a kifejezetten nők számára alkotott készítményt és élvezd az így létrejött egyensúlyt az életedben!

További cikkek