100%-ban természetes összetevők

Hajvitamin

m-Vit 25+ Complex Hajvitamin

Egy vitamin, amely száraz, töredezett, élettelen hajad újra dússá és fényessé varázsolja. Hormonproblémák miatt hullik a hajad, esetleg világ életedben érintett ez a probléma? Segítünk.

A vitamin összetevőit gondosan, egyenként válogattuk, és számos más egyéb pozitív hatása mellett különös figyelmet fordítottunk a hajad egészségére.

Nem kell elfogadnod, hogy hullik, sem azt, hogy roncsolt!

Többé nem kell káros vegyszerekkel tömött csodasamponokra vagyonokat költened.

Ismerjük a történeted. Kipróbáltad már a fél samponos polcot a boltból, rendeltél már 60-féle csodaszert, és mégsem látsz semmi változást a hajadon. Az ugyanúgy hullik, ugyanúgy élettelen. Sőt. ha lehet még rosszabb is, mint volt.

 

Mi véletlenül sem szeretnénk tovább mérgezni a hajad.

 

A boltok tele vannak káros vegyszerektől hemzsegő készítményekkel, amelyekkel sajnos a fogyasztó egyre nagyobb kárt tesz a hajában.

Az mVit 25+ hajvitamin természetes alapanyagokkal van tele. Vegán, és gluténmentes. Amikor kiötlöttük a hozzávalókat, nagyon kényesen figyeltünk arra, hogy minden természetes legyen.

Mi van pontosan az mVit hajvitaminjában, és honnan tudjam, hogy ez nem egy újabb csodaszer, ami majd semmit nem fog hatni?

Természetesen megértjük a kérdést, hiszen valószínűleg számos sikertelen próbálkozás van a hátad mögött.

És talán kicsit teleshoposan hangzik, hogy az mVit más, de nagyon igyekeztünk, hogy valóban más legyen.

 

  • A 25+ Complex hajvitamin semmilyen kárt nem fog tenni a hajadban

Ez még önmagában nem elég, de a piacon található rengeteg káros csodaturmixot ismerve ezt nagyon fontos kiemelni. Az mVit termékei valóban 100%-ban természetesen összetevőkből áll (ezeket mindjárt megismerheted), így nem, biztosan nem fogja tovább roncsolni a hajad.

 

  • A lenmag lesz a hajad egészségének egyik legerősebb bástyája

Tudtad, hogy mennyi mindenre jó a lenmag? A szív-és érrendszeri problémákon és a cukorbetegségen túl a hajaddal is csodákat fog művelni.

Egyrészt rengeteg Omega 3 zsírsavat tartalmaz, ami egyébként is elengedhetetlen egy egészséges szervezethez, a hajadat viszont csodásan fényessé fogja tenni.

Ha ez nem lenne elég, a lenmag tele van vitaminokkal. Nevezetesen A, B, C, D és E vitamint tartalmaz, amely mind – mind elengedhetetlen ahhoz, hogy a hajhagymáid elég oxigént kapjanak, hajad pedig erős, és dús maradjon. Utálod, hogy a hajmosás után 2 nappal máris lapos, élettelen a hajad? Ez többé nem lesz probléma!

 

  • A Spirulina fokozza ezt a máris csodás összképet.

A Spirulina, másnéven kék-zöld alga a lenmaghoz hasonlóan egy igazi vitaminbomba.

Ezen felül nagymértékben tartalmazza azokat az ásványi anyagokat, amelyek elengedhetetlenek hajunk (és körmünk) egészségéhez.

Olyan esszenciális aminosavakat találhatunk ebben az algában, amelyeket a szervezeted nem képes magától előállítani, így hajad, és tested egészségéhez nagyban hozzájárul a szedése.

 

  • Bambusznád

A bambusz az egyik legértékesebb növény a világon. Mivel rendkívül gazdag aminosavakban, csodâkat mûvel a hajaddal, bôröddel, és körmöddel.

Oké, de akkor mire számíthatok a vitamin szedése után? Olyan lesz a hajam, mint a samponreklámokban?

Még nem született olyan ember, akinek olyan a haja, mint a samponreklámokban. Született viszont már olyan grafikus, és videós szakember, aki bárki haját gyönyörűvé varázsolja egy monitor előtt ülve.

Mi nem áltatunk hamis ígéretekkel.

A hajad hosszútávú projekt. Nem létezik olyan csodaszer, amit beszedsz, és a hajad örökké dús, és fényes marad.

A hajad egészségével foglalkoznod kell, méghozzá folyamatosan. Ha nem kapja meg folyamatosan a megfelelő vitaminokat, és ásványi anyagokat, újra élettelen lesz.

Az m-Vit 25+ Complex Hajvitamin ebben tud segíteni.

A hajad egészsége mellett táplálja bőröd és körmeidet is!

Az m-Vit összetevőinek teljes listája

Hatóanyag napi 1db 500mg-os kapszulában:
Len (Linum usitatissimum)            125 mg
Spirulina                            125 mg
Amla (Emblica officinals)            62,5 mg
Bambusznád (Tabasheer)               62,5 mg
Kínai kúszómagnólia (Schisandra)     62,5 mg
Tulsi (Ocimum Sanctum)               62,5 mg

Vegán, gluténmentes, tejmentes, adalékanyagmentes.

OGYÉI notifikációs szám:  20168/2018

25+ Complex Hajvitamin ára

1 havi, 30db-os kiszerelés br. 3190Ft

3 havi, 90db-os kiszerelés br. 8190Ft